Ruilen, Retour & Garantie

 

Hebt u een artikel gekocht, maar is deze toch niet geheel naar wens.

Dan zijn dit de mogelijkheden:

 

RUILEN

Wilt u het artikel ruilen, dan kan dit alleen binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel, mits het artikel niet beschadigd is en in originele staat verkeerd. Neemt u dan contact op via de mail. Vermeld hierin het artikel dat geruild dient te worden, en het artikel waarvoor u het wilt ruilen. Na bevestiging via de mail kunt u het artikel voldoende gefrankeerd retour sturen. Als het artikel in goede staat verkeerd, stuur ik u het nieuwe artikel kosteloos toe.

 

RETOURNEREN

Wilt u het artikel retourneren, dan kan dit alleen binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel, mits het artikel niet beschadigd is en in originele staat verkeerd. Neemt u dan contact op via de mail. Vermeld hierin het artikel dat geretourneerd dient te worden. Na bevestiging via de mail kunt u het artikel voldoende gefrankeerd retour sturen. Als het artikel in goede staat verkeerd, ontvangt u het artikelbedrag binnen 14 dagen retour. 

 

GARANTIE

Petits Bonhommes streeft ernaar om de producten in goede conditie bij u te bezorgen. Mochten de artkelen toch binnen 6 maanden - bij normaal gebruik!- gebreken vertonen. Neemt u dan contact op via de mail. Zodra ik het artikel voldoende gefrankeerd retour heb ontvangen, wordt deze beoordeeld. Vervolgens neem ik binnen 5 werkdagen contact met u op en bespreek ik met u de verdere mogelijkheden. 

 

ADRESGEGEVENS

 

Petits Bonhommes

Lindehof Noord 2

5521 EA Eersel

info@petitsbonhommes.com

© 2022 - 2024 www.petitsbonhommes.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel